Bunicul meu in 1990 a facut cerere pentru recostituirea dreptului de proprietate a unui teren in suprafata totala de 7 ha conform legii 18/1991, in baza caruia i s-a eliberat o adeverinta care tine loc de act pana la eliberarea titlului de proprietate, atunci s-a hotarat ca terenul sa se imparta pe vechile amplasamente, teren care l-a si cultivat si platit impozit ca un bun proprietar pana in 2005 cand a decedat. Avand in vedere ca in atatia ani nu s-a eliberat titluri de proprietate pe terenuri, actualul primar a hotarat reimpartirea terenului comasat in diferite sole sau comasat in totalitate intr-o anumita zona, in ordinea inscrieri pe niste tabele, facute de functionarii primariei.
Eu in calitate de nepoata (tatal fiind decedat), nu m-am inscris cu suprafata de pe adeverinta pe nici un tabel al primariei , terenul pe vechile ampasamente nu mai exista este proprietar altcineva ce as putea sa fac in acest caz, primaria ma obliga sa fac o cerere de comasare si sa cer tot terenul in zona cea mai neproductiva a comunei, fiind ca in alte parcele nu mai este loc pentru ca nu m-am inscris la in tabelele respective si impartirea s-a facut in ordinea inscrierii in tabele