Vecinul anterior nu s a plâns niciodată că l ar deranja,mai ales că am avut acordul lui verbal dar ,după masă succesorală fratele acestuia a intrat în posisia terenului și mi a atras atenția de distanta de 60 cm și că ar trebui sa le mut.Va mulțumesc!!
Daca in 2015 am construit o magazie pe hotar doar cu acordul verbal al vecinului, fiind ulterior intabulata in 2017 iar acum schimbandu se proprietarul terenului vecin acesta îmi poate cere să o demolez invocând că nu am păstrat distanța de 60 cm de la hotar?
Am fost la starea civila,si am gasit certificatul de deces al sotului si atat; nu au gasit certificat de casatorie, doar registrul in care este trecuta casatoria cu numele sotilor, al martorilor si locul de munca.
Da au cautat dar nu au gasit nici urma de certificat de nastere, au gasit cateva date despre casatorie si atat. Batrana a ramas deocamdata doar cu buletinul.
Buna-ziua, am o batrana de 91 de ani si nu-i gasesc actele, cred ca le-a pierdut caci nu mai stie ce a facut cu ele, lipseste certificatul de nastere, de casatorie, mai are doar buletinul. Am incercat sa-i scot de la primarie, dar nu au gasit-o in nici un registru. Ce este de facut?
Va multumesc.
Sunt insarcinata in luna a V-a si am vrut sa iau concediu de risc maternal. Am primit de la servici o informare privind protectia maternitatii la locul de munca si un raport de evaluare a factorilor de risc maternal, amandoua vizate de un medic de medicina muncii in care se recomanda concediu de risc maternal. Am mers cu hartiile la medicul de familie si la cel de specialitate pentru concediu, amadoi m-au trimis sa-mi fac dosar pentru a-mi putea lua acest concediu, de la servici insa mi se spune ca nu trebuie sa fac dosar ci doar sa mi se dea concediu.Am mai luat si in 2009 acest concediu la prima sarcina si intradevar nu am avut de facut nimic doar mi s-a dat atunci concediu de risc maternal pe care l-am dus la servici si de acolo s-au ocupat ei.Acum ce pot sa fac? Va multumesc.