avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate iliutaana

Activitate iliutaana

Discuție Sponsorizare
Buna seara!
Lucrez la o scoala gimnaziala si as vrea sa atrag fonduri extrabugetare prin o sponsorizare. Vreau sa stiu de ce acte contabile justificative am nevoie. Multumesc!
Răspuns la discuția Transe vechime
Chiar daca o sa va par insistenta, va rog sa-mi precizati exact transa de vechime in care ma aflu. INSIST pentru ca am nevoie de o certitudine pentru ca am auzit multe variante in ceea ce priveste situatia mea. Multumesc!
Răspuns la discuția Transe vechime
As vrea sa-mi confirmati daca am inteles bine:sunt in transa de vechime 6-10 ani pentru ca am aproape 9 ani de vechime in invatamant.Multumesc!
Răspuns la discuția Transe vechime
Multumesc!Vreau sa va rog sa-mi spuneti in baza caror legi, ati stabilit vechimea si transele de vechime. Am nevoie pentru a le folosi pt a-mi argumenta includerea in transa. Va sunt recunoscatoare pentru ajutor!
Răspuns la discuția Transe vechime
V-as ruga sa-mi spuneti exact(babeste!!!) daca cei 3 ani si un pic ai mei pentru ingrijirea copilului intra acum in transa mea de vechime. As mai vrea sa va spun ca ordonanta Guvernului nr.124/2011 spune acest concediu constituie vechime in munca, serviciu si specialitate. In ceea ce priveste concediul pt studii in decizie scrie clar ca acesta constituie vechime la catedra(ceasta e formularea exacta din actul oficial). Ca sa inteleg(pt ca nu ma pricep la termini tehnici) v-as ruga sa-mi spuneti transa de vechime in care ma incadrez( mie nu mi-e clar ce e vechime in munca si in serviciu, poate ma luminati!!!)
Răspuns la discuția Transe vechime
Ma intereseaza cea care imi stabileste salariul de baza. Problema mea vine din faptul ca la ultimul salariu mi-a fost schimbata transa de vechime de la 10-14 ani m-a retrogradat la 2-6 ani pe motiv ca nu poate fi luat ca vechime concediul pt ingrijirea copilului si cel pt studii. Dar, eu stiu ca se considera vechime in munca, serviciu si specializare si se calculeaza la vechime.Euvreau sa stiu daca acum, anii de concediu pt ingrijirea copilului si cei pt studiu se pun la vechime sau numai la pensie.
Discuție Transe vechime
as vrea sa ma ajutati sa-mi stabilesc transa de vechime. mentionez ca lucrez in educatie incepand cu anul 2000. in per 2000/2001 am lucrat la catedra, in 2001/2002 am avut concediu fara plata. intre 1 sept 2002 si 31 aug. 2005 am fost in concediul pentru studii. din 1 sept 2005 si 3 febr 2008 a lucrat, iar din 4 febr 2008 pana in 31 aug 2011 am fost in concediu pt ingrijirea copiilor( am nascut doi in 4.02.2008 si 16 sept. 2009). din 1 sept 2011 lucrez ca professor pana in prezent.v-as ruga sa-mi spuneti exact in ce transa ma incadrez. multumesc!