avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate cristinasandu25

Activitate cristinasandu25

Mama mea, a suferit un accident la locul de munca, anul trecut prin luna septembrie. SITUATIA ESTE UNA DISPERATA. Mai exact si-a rupt piciorul la locul de munca, in momentul in care se afla pe scarile institutiei. Imediat dupa incident, un coleg a sunat la salvare, care ulterior intr-un timp foarte scurt cineva a anulat-o. Dupa care am mers chiar eu personal cu ea la spital pentru constatare, diagnosticul a fost ruptura de peroneu stang. Imediat dupa constatare medicul i-a bagat piciorul in ghips si i-a prescris medical. Dupa ce a ajuns acasa a venit politia sa-i ia declaratie referitor la ce s-a intamplat la locul de munca. Ei aici este marea problema. Mama a declarat ca s-a petrecut acasa insa acest aspect l-a spus sub amenintarea institutiei. Deci, nu a declarat incidentul ca find accident de munca. Intrebarea mea este SE MAI POATE FACE CEVA IN ACEST CAZ? NU A FOST DESPAGUBITA CU NIMIC NICI MACAR DIN PUNCT DE VEDERE AL MEDICALULUI NU AU FACUT NIMIC. Ce putem face in situatia aceasta? Unde trebuie sa ne indreptam cu cazul? VA MULTUMESC DIN SUFLET.