Eu ma gandesc ca nu a fost normal ca in 2007 , atunci cand au reparat aproape tot acoperisul, sa nu fi reparat si la mine doar pe motivul ca am incercat eu inainte sa repar partea corespunzatoare apartamentului meu , mai ales avand in vedere ca eu nu sunt profesionist in acest domeniu si n am realizat o lucrare durabila.
Cu un an inainte , in 2006 , am reparat partea de acoperis corespunzatoare apartamentului meu , pe cheltuiala proprie , intrucat cei din asociatie , cand i-am sesizat (doar verbal- nu exista inscris) pentru ca aveam infiltratii , au zis ca nu au fonduri .Un an mai tarziu , in 2007 , au efectuat lucrari de reparatie , pe tot acoperisul , in afara de partea pe care o facusem eu.
In 2012 , au aparut din nou infiltratii , iar in urma sesizarii au reparat acoperisul , dar eu vreau daune pentru ca peretii sunt distrusi in urma infiltratiilor din 2012.
Buna ziua! Voiam sa intreb daca este posibil sa introdc o actiune pentru repararea pagubelor produse in locuinta ca urmare a nerepararii acoperisului de catre asociatia de proprietari.
Situatia de fapt este urmatoarea in 2007 , asociatia de proprietari a efectuat lucrari de reparare a acoperisului blocului , dar nu a reparat si partea corespunzatoare apartamentului meu. Ulterior , in 2012 s-a infiltrat apa prin tavan , distrugand peretii.
Voiam sa stiu daca acum mai pot introduce actiune in instanta pentru repararea acestor pagube.