avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate abalasi_costel

Activitate abalasi_costel

in cazul in care am in intetinere doi copii minori plus sotia cum sunt platite zilele in
care se lucreaza sambata?
2.Bonurile de masa nu sunt prevazute in contractul aditional de munca,este legal?
1. este legal ca firma in care lucrez cu contract nedeterminat,sa-mi dea 11 bonuri de masa lunar,atata timp cat lucrez 22 sau 23 de zile lunar?
2..DE CATE BONURI TREBUIE SA BENEFICIEZ LUNAR?
3.Beneficiez de deducere fiscala in cazul in care am in intretinere 2 copii minori,avand un salariu de baza de 850 lei?
4.LEGAL CAT AR FI DEDUCEREA PE CARE TREBUIE CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE, SA O PRIMESC.
5.Se poate plati retroactiv banii pe care nu i-am primit din deducerea personala de care trebuia sa beneficiez, conform legii,care sunt caile de atac legale asupra patronului,caci el isi creeaza propriile facilitati sau conditii?
6.Bonurile de masa ,se cumuleaza cu salariul, daca da de ce nu sunt trecute pe fluturas.?
7. Este normal ca fara o instiitare scrisa din partea conducerii firmei nefiind sanctionat in scris{verbal a spus ca nu vrea} in locul meu de munca sa lucreze un zilier zilele normale de lucru plus sambata?
8.Bonurile de masa nu sunt prevazute in contractul aditional de munca?
9.Cumsunt platite zilele de sambata si sarbatorile legale(in conditiile in care lucrez in fiecare sambata cate 5 ore pe care nu le plateste} Este legal,deoarece in contractul de munca scrie ca programul de munca este de 8 ore de luni pana vineri inclusiv.