avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate foster

Activitate foster

Răspuns la discuția Succesiune
foster a scris:

Deci asta inseamna ca trebuie sa i despagubesc pe toti ceilalti cu 25℅ din valoarea totala a imobilului?
25℅inpartit la cati vin la partajare?
Dar cum aflu valoarea totala ca sa le pot da 25%?
Multumesc anticipat

Deci asta inseamna ca trebuie sa i despagubesc pe toti ceilalti cu 25℅ din valoarea totala a imobilului?
25℅inpartit la cati vin la partajare?
Dar cum aflu valoarea totala ca sa le pot da 25%?
Multumesc
O sa incerc la un alt notar mai capabil sau mai bine pus la punc cu legile
Multumes pusa2mimi.
Am consultat un avocat nu stiu exact daca era cel mai bun dar mia spui ca e nevoie de 2000de ron ca sa o reprezinte pe mama in instanta si ca le cheama pe toate neamurile bunicilor frati nepoti etc pentru a putea sa cedeze partea lor de 25℅ la care cica au dreptu.
Eu nu inteleg ce legatura au frati si surorile bunicilor daca tatal meu era casatorit cu mama legitim si el era singurul fiu al titularului.
Sincer sunt debusolat X-(
foster a scris:

Iti multumesc ffff mult ptr raspuns.
Am fost la un notar care mia spus ca trebuie sa aduc toate neamurile bunicilor sa semneze cum ca nu au pretenti la nimik si sa cedeze 25% ce le revine lor, mamei,dar tot odata a spus ca mamei ii revin 75% si 25 % lor adica neamurile bunicului (proprietar in acte )
Sincer as vrea sa incepem demersurile ptr succesiune dar nu stiu cu ce sa incep :sorry:
Multumesc ptr timpul dv de a citi problema mea si de a ma sfatui ce drum sa urmez.

.
Iti multumesc ffff mult ptr raspuns.
Am fost la un notar care mia spus ca trebuie sa aduc toate neamurile bunicilor sa semneze cum ca nu au pretenti la nimik si sa cedeze 25% ce le revine lor, mamei,dar tot odata a spus ca mamei ii revin 75% si 25 % lor adica neamurile bunicului (proprietar in acte )
Sincer as vrea sa incepem demersurile ptr succesiune dar nu stiu cu ce sa incep :sorry:
Multumesc ptr timpul dv de a citi problema mea si de a ma sfatui ce drum sa urmez.
Multumesc ptr raspuns.Dar daca las totul balta si nu incep nici un demers ce consecinte urmeaza ptr ca sunt frati de al bunicului si surori de ai bunici mentionez bunica este si ia moarta tata find singurul fiu
Discuție Succesiune
Buna ziua si ma bucur ca exista un forum cu asa ceva ptr toata lumea.
Am si eu o problema putin mai conplicata parerea mea in legatura cu succesiunea pe proprietate.In urma cu 6luni tatal meu a murit si nu a lasat nici un testament sau vri un contract de casa
Titlul de proprietate este pe numele bunicului meu care e mort.el avand frati dar in titlulu de proprietate este doar el titular.in urma decesului al tatalui meu a ramas mama si eu dar eu sunt pe numele lu maicamea de fata adica tata vitreg dar maicamea casatorita legal cu tata.mentionej tata nu mai are frati surori find unicul fiu al bunicului.
Intrebarea mea este ce demersuri trebuue urmate ca proprietar sa devina mama mea adica sotia legala al tatalui meu.:O.va multumesc anticipat ptr raspunsuri.