Am luat un credit bancar la Bancpost in anul 2008, fara ipoteca, doar cu buletinul. Creditul era in franci elvetieni. Am platit ratele un an si jumatate, iar apoi am ramas fara loc de munca. Francul elvetian s-a dublat, dobanda s-a marit de cateva ori, am ajuns in imposibilitate de plata si m-am adresat bancii printr-o cerere scrisa pentru reesalonare. Banca nu mi-a raspuns nimic pana in ziua de azi, referitor la reesalonare. Dupa 4 ani de neplata, au venit cu un ordin judecatoresc de retinere a unei treimi din salar. Problema e ca in momentul in care am propus eu bancii aceasta solutie mi-au amenintat familia telefonic ca vor plati pentru "prostiile mele" si ca sunt parinti denaturati pt ca nu ii intereseaza soarta copilului si a trebuit sa ne schimbam 3 nr de telefon. Banca a asteptat ca suma totala sa se faca de 3 ori mai mare, iar acum a inceput executarea printr-un birou aflat intr-un sat din Maramures care nu are nici o legatura nici cu adresa mea, nici cu cea a bancii. Va rog frumos, daca puteti, sa ma ajutati si sa ma indrumati, deoarece consider ca e inadmisibil sa platesc o suma de 3 ori mai mare!!!
Va multumesc anticipat !!!