avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate PopAntoniu

Activitate PopAntoniu

Răspuns la discuția Custodia copilului
Problemele sunt mult mai delicate!Parintii ei,mai exact mama ei e foarte dominanta si din cauza ei s-a ajuns la multe neintelegeri.Inteleg ca nu e un obiect de aceea nu am vrut sa fac asta,insa si ceilalti bunici ar trebui sa aiba parte de bucuria nepoticei lor,nu?Multumesc pentru sfat!
Răspuns la discuția Custodia copilului
Avand in vedere ca nu a fost de acord sa mergem cu copilul la parintii mei,as vrea sa iau copilul cateva ore,sa il duc si sa il aduc inapoi.E clar ca ea nu e de acord,dar in cazul in care il voi lua cu forta ma poate acuza de ceva?
Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema familiala!Sunt casatorit insa sotia nu locuieste cu mine din momentul nasterii copilului nostru ci la mama ei impreuna cu copilul.Inainte de casatorie am locuit in apartamentul parintilor ei,eu avand si in acest moment mutatie acolo.Ulterior au vandut apartamentul si au cumparat altul in care urma sa locuim inpreuna cu copilul.In urma unor neintelegeri nu am ajuns sa locuim deloc ci doar eu.Sotia are domiciliul la noul apartament,insa doar eu locuiesc aici.Intrebarea mea este:Eu pot sa iau copilul de la ea fara acordul ei??Nu definitiv ci doar pt o perioada de 2-3 ore in cursul zilei.Precizez ca copilul are 1 an.Va multumesc si astept un raspuns!