Multumesc pentru sugestie, insa nu are ce face dealer-ul in acest caz.
Se pare ca am reusit intr-un final sa o scot la capat si am primit astazi actele si placutele de inmatriculare.
Incerc sa inmatriculez un autoturism nou, achizitionat in Romania prin intermediul unui dealer din Cluj-Napoca.
Dosarul meu fiscal a fost mutat la Cluj in luna Decembrie 2013, dar domiciliul meu stabil este in judetul Neamt.
In data de 08-09-2014 m-am prezentat la Serviciul Inmatriculari din judetul Neamt pentru a inmatricula autovehiculul insa mi s-a precizat ca deoarece eu am platit taxa aferenta Timbrului de mediu in judentul Cluj, si desi am toate actele cerute legal in regula, cei de la Serviciul Inmatriculari din judetul Neamt nu-mi pot elibera numerele de inmatriculare si cartea de identitate a autovehiculului pana nu primesc o confirmare din partea Finantelor sau Serviciul Inmatriculari Cluj in care sa se mentioneze ca acea chitanta, avand stampila si semnatura reprezentatilor ANAF Cluj, este oficiala.
Totodata, mi s-a dat de inteles ca aceasta confirmare poate dura si pana la 30 de zile.
Imi puteti spune daca acest refuz de a elibera placutele de inmatriculare al personalului IPJ Serviciul Inmatriculari este legal? Eventual care sunt posibilitatile mele legale de a debloca acest proces?
Buna!
Multumesc pentru interesul acordat.
De cele mai multe ori sunt masini diferite insa mai sunt si cazuri cand e aceeasi masina.
Incerc sa nu fiu prea rau si prima data cand observ o masina le mai ridic un stergator sau las un biletel, dar nu prea are success aceasta metoda de comunicare.
Singura modalitate de a marca locul la care m-am putut gandi si fara sa afectez mediul din jurul locului de parcare a fost sa scriu cu un spray cu vopsea pe asfalt ca acel loc este un loc cu abonament.
Din pacate si aceasta metoda a dat gresi. De aici si frustrarea mea.
La inceputul anului am inchiriat de la primarie un loc de parcare in parcarea rezidentiala din fata blocului unde locuiesc.
Deoarece in apropiere este un magazin Lidl, in fiecare seara cand ajung de la servici locul imi este ocupat de o alta masina.
Am tot sunat la cei de la politie, insa fara absolut nici un rezultat. Am sunat chiar si la cei de la Siguranta Rutiera sa imi instalez un opritor, insa mi-au zis ca ei nu emit astfel de autorizatii si ca daca nu-mi convine sa imi cer banii inapoi de la primarie.
Dupa discutii cu un agent de politie care a venit la o sesizare a mea, mi s-a spus ca ei nu au ce face decat sa imparta amenzi. I-am rugat sa cheme masina de ridicari pentru a-mi elibera locul mi s-a raspuns ca daca vor face asta e considerat un abuz din partea lor.
Imi puteti recomanda o cale de rezolvare a acestei situatii?