La inceputul anului am inchiriat de la primarie un loc de parcare in parcarea rezidentiala din fata blocului unde locuiesc.
Deoarece in apropiere este un magazin Lidl, in fiecare seara cand ajung de la servici locul imi este ocupat de o alta masina.
Am tot sunat la cei de la politie, insa fara absolut nici un rezultat. Am sunat chiar si la cei de la Siguranta Rutiera sa imi instalez un opritor, insa mi-au zis ca ei nu emit astfel de autorizatii si ca daca nu-mi convine sa imi cer banii inapoi de la primarie.
Dupa discutii cu un agent de politie care a venit la o sesizare a mea, mi s-a spus ca ei nu au ce face decat sa imparta amenzi. I-am rugat sa cheme masina de ridicari pentru a-mi elibera locul mi s-a raspuns ca daca vor face asta e considerat un abuz din partea lor.
Imi puteti recomanda o cale de rezolvare a acestei situatii?
De fiecare data,este vorba despre aceiasi masina,sau va gasiti locul de parcare ocupat de diferiti care inteleg sa cumpere bunuri de la magazin ?
Pe spatiul dv de parcare,realizati semn distinctiv cu nr dv de inmatriculare si nr autorizatie
Buna!
Multumesc pentru interesul acordat.
De cele mai multe ori sunt masini diferite insa mai sunt si cazuri cand e aceeasi masina.
Incerc sa nu fiu prea rau si prima data cand observ o masina le mai ridic un stergator sau las un biletel, dar nu prea are success aceasta metoda de comunicare.
Singura modalitate de a marca locul la care m-am putut gandi si fara sa afectez mediul din jurul locului de parcare a fost sa scriu cu un spray cu vopsea pe asfalt ca acel loc este un loc cu abonament.
Din pacate si aceasta metoda a dat gresi. De aici si frustrarea mea.
Blocat in parcare
terminus1
Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)