avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcarea din fata blocului mereu blocata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcarea din fata blocului mereu blocata

Buna ziua,
Locuiesc la bloc in apropierea unei piete. La intrarea in parcare, politia rutiera a amplasat semul "INTERZIS cu exceptia locatarilor"dar se pare ca nu este respectat niciodata. Parcarea este mereu plina de masinile persoanelor care vin sa faca cumparaturi in piata, masnile comerciantilor..si de parca nu ar fi fost suficient, in ultima perioada s-a deschis in apropiere o sala de fitness, asa ca incenapand cu ora 17 parcarea este plina sau chiar blocata de clientii salii de fitness..
In acelasi timp se formraza si o coada de taximetristi care isi asteapta clientii inca din gura pietei dar si pe cei de la sala de fitness..desi statia lor de taxi este amenajata la 300 m.
Este o situatie disperanta. In multe din cazuri am masina blocata, si la fel de des mi-am gasit-o julita.
Mentionez ca zona este foarte aglomerata, iar incercarea de a parca masina in ala parte, de ex pe un trotuar era sa fie amendata.
Cine se ocupa de linistea locatarilor?Politia rutiera? Serviciul ridicari auto? Asociatia locatarilor printr-o solicitare catre Primarie?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
Alina_Maria000, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:29, 9 Aprilie 2014
Daca este loc de parcare concesionat de la primarie sesizati oficial autoritatea
Puteti sesiza inclusiv SPR
Puteti realiza marcaj direct pe asfalt cu vopsea ,pentru atentionare loc parcare numar de autorizatiexxx

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare blocat abuziv denisr denisr Buna seara! La inceputul anului am inchiriat de la primarie un loc de parcare in parcarea rezidentiala din fata blocului unde locuiesc. Deoarece in ... (vezi toată discuția)
Blocare cale secundara acces imobil Yashin Yashin In blocul de locuinte in care locuiesc sunt 2 cai de access, una prin fata si una prin spate. Calea de access din fata, cea principala este libera si se poate ... (vezi toată discuția)
Cu acordul politiei ! IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. Este vorba despre faptul ca tot orasul ,,meu,, este plin de parcari aflate la mai putin de 25 de metri de marcajul trecere pentru pietoni. Ma ... (vezi toată discuția)