avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate 126mig

Activitate 126mig

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt Avluci:
Multumim pentru informatii. Este intr-adevar o noutate in domeniu. Cuplurile care isi doresc copii si nu pot avea pe cale naturala se pot interesa si pot obtine diverse date care i-ar putea ajuta in eventualitatea unui proces. Din cate stiu astfel de proceduri se fac in clinici, dar in instanta se merge pe varianta adoptiei de catre mama a copilului sotului obtinut dintr-o relatie extraconjugala.

Pt Veronik:
Nu cred ca este egoism dorinta unor oameni de a avea propriul copil. Daca erati in situatia asta sunt convinsa ca nu ati fi avut aceasta reactie. Intr-adevar e plina lumea de copii orfani care nu au nici o vina ca s-au nascut. Dar daca tot ati constatat acest fapt, dumneavoastra de ce nu ati ales si varianta asta si ati facut propriul copil, din celulele proprii? E usor sa arunci cu noroi ...
Eu sunt una dintre miile de femei care nu reusesc sa aiba propriul copil. Nici nu realizati ce inseamna sa-ti doresti enorm de mult si sa nu reusesti. Au fost aproape 10 ani de incercari, de vizite la medici, de emotii, de stres, de lacrimi, de analize si proceduri FIV de sute de milioane de lei si mai ales de dezamagiri.
Dar Bunul Dumnezeu ne-a recompensat cu o mare minune. Cu un copil superb si da, este ADOPTAT. Sunt convinsa ca nici daca o nasteam eu nu era asa de minunata.
Acum as sterge toti anii de chin si tot ce mi-a trecut prin gand in momentele acelea, dar ce rost, trebuie sa ne acceptam trecutul.
Decizia este a fiecarui cuplu, dar eu nu cred ca exista cineva care sa nu-si doreasca copii din "celulele proprii".
In privinta adoptiei, cred ca sunt foarte multi care isi doresc, dar se lovesc de multe probleme diverse, iar cei in cunostinta de cauza stiu la ce ma refer.

Va doresc tuturor numai bine si copii frumosi!
Indiferent de ce mama ii poarta in pantece.