avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Activitate SORIN_12

Activitate SORIN_12

4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți sa-i "faceți publicitate" apelând la mass media. "cum rezolva autoritățile problema crescătoriei de câini. Asa s-ar putea ca autoritățile sa se trezească și sa găsească legislația necesara care sa fie și în avantajul dvs.
Cine are dreptul la informatiiile cu caracter personal (adresa de domiciliu)? Avand in vedere faptul ca fratii soacrei mele lucreaza/au lucrat in institutii publice precum politia romana si ministerul finantelor, as dori sa stiu cum pot sa aflu daca aceste persoane au accesat baza de date nationala pentru a afla adresa de domiciliu. Toate acestea deriva dintr-o neintelegere intre ei si soacra mea, iar eu nu sunt implicat in acest scandal intre ei, decat ca m-am casatorit cu fata soacrei. Prin accesul la baza de date, ei au aflat adresa mea de domiciliu, unde imi trimit frecvent scrisori de amenintari cu privire la neintelegerile dintre frati. As dori sa stiu cui sa ma adresez pentru a afla cine a avut acces la informatiile mele personale, pentru a inainta mai departe un proces in acest sens.
Va multumesc de ajutor.
Discuție probleme banca
Buna ziua. Va scriu in intentia de a primi un sfat referitor la un credit in Euro pe care-l am la banca, din 2007. De cand am contractat creditul pe o perioada de 120luni, in primul an am fost baiat de treaba cu rate la zi. insa de la sfarsitul lui 2009 inceputul lui 2010 am inceput sa am probleme financiare, salariu neplatit ptr 6 luni de zile (acest lucru a fost consemnat bancii). In 2010 a aparut acea ordonanta 50, in urma careia asupra contului s-a lucrat putin desi nu am fost de acord cu anexa la contract, insa nu s-a lucrat si la comisioanele de risc si de administrare a contului care au ramas aceleasi. Din acel an nu am reusit sa ajung la zi cu restantele si sunt sunat zilnic, saptamanal de reprezentantii bancii pentru a le face plata. Le comunic faptul ca nu dispun de suma respectiva si ca voi face plati esalonate asa cum pot si sa nu ma mai sune......dar ei insista.
Anul trecut (2013) am incercat sa obtin o restructurare a creditului cu diminuarea ratei ptr 6/12 luni, insa am primit refuz din partea bancii. Telefonic ei imi spun sa ma duc la banca sa rezolv cumva situatia. dar ei nu ma ajuta in niciun fel. ce as putea sa fac pentru a scapa de comisioane care sunt cca 45 de euro.

va multumesc anticipat