avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor la identitate, adresa si informatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor la identitate, adresa si informatii

Cine are dreptul la informatiiile cu caracter personal (adresa de domiciliu)? Avand in vedere faptul ca fratii soacrei mele lucreaza/au lucrat in institutii publice precum politia romana si ministerul finantelor, as dori sa stiu cum pot sa aflu daca aceste persoane au accesat baza de date nationala pentru a afla adresa de domiciliu. Toate acestea deriva dintr-o neintelegere intre ei si soacra mea, iar eu nu sunt implicat in acest scandal intre ei, decat ca m-am casatorit cu fata soacrei. Prin accesul la baza de date, ei au aflat adresa mea de domiciliu, unde imi trimit frecvent scrisori de amenintari cu privire la neintelegerile dintre frati. As dori sa stiu cui sa ma adresez pentru a afla cine a avut acces la informatiile mele personale, pentru a inainta mai departe un proces in acest sens.
Va multumesc de ajutor.

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire dani75 dani75 BUNA ZIUA, IN 1996 MAMA SOACREI MELE A DECEDAT . MOSTENITORI AU RAMANS 3 COPII SI NU S-A DEZBATUT MOSTENIREA.INTRE TIMP A MURIT UN FRATE SI AU RAMAS IN VIATA 2 ... (vezi toată discuția)
Este fals si uz de fals? P.F.A. HERMAN DAN P.F.A. HERMAN DAN Buna ziua, as dori sa stiu daca cineva depune o reclamatie in numele altei persoane iar la semnatura semneaza persoana respectiva iar agentul ii taie ... (vezi toată discuția)
Daaca pot si unde ar trebui sa fac o plangere..... ContSters158160 ContSters158160 Situatia sta in felul urmator... De 6 ani impreuna cu sotul locuiesc in acelasi apartament cu cumnatul meu(fratele sotului).Apartamentul este \"mostenirea\" ... (vezi toată discuția)