avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate Blonduta04

Activitate Blonduta04

Răspuns la discuția Amenda rovinieta
Va multumesc mult pt raspuns si va doresc o zi cat mai frumoasa!
Răspuns la discuția Amenda rovinieta
vad ca sunteti avocat , puteti sa imi spuneti daca termenul in care s-a incheiat procesul verbal vi se pare ca este ok? eu am citit in lege ca este de 30 de zile? stiti altceva? multumesc
Buza ziua. Va rog mult sa ma sfatuiti intr-o problema: in 18 martie am primit acasa o somatie de plata de la un executor judectoresc pentru o rovinieta neplatita; detaliile mi se par incredibile: am mers in data de 17.01.2011 pe A1, fara rovinieta, procesul verbal de contraventie a fost incheiat la data de 06.07.2011, fara semnatura; in tot acest interval de 3 ani, eu nu am primit absolut nici o hartie de la ei, la primarie nu apare nici o amenda, asa ca plicul cu pricina a cazut ca o bomba in capul meu....Intrebarea mea este daca pot contesta aceasta amenda, de fapt totalul de plata este de 620 lei, si daca pot, in ce temei?
Răspuns la discuția Taxe la registrul comertului
nu am apucat sa o infiintez, am probleme neelucidate cu cazierul fiscal. mi-au dat amanare pana pe 25.02 dar nu am cum sa rezolv pana atunci
pot sa imi recuperez banii platiti pt a infiinta un pfa? daca da, in ce cuantum? #-o
pt a doua varianta, se plateste o taxa, si dureaza pana la 30 de zile; in cazul primei variante, adica solicitarea de la Finante, se elibereaza pe loc si nu costa nimic, chiar astazi am cerut-o si am obtinut-o. Bafta!