Buza ziua. Va rog mult sa ma sfatuiti intr-o problema: in 18 martie am primit acasa o somatie de plata de la un executor judectoresc pentru o rovinieta neplatita; detaliile mi se par incredibile: am mers in data de 17.01.2011 pe A1, fara rovinieta, procesul verbal de contraventie a fost incheiat la data de 06.07.2011, fara semnatura; in tot acest interval de 3 ani, eu nu am primit absolut nici o hartie de la ei, la primarie nu apare nici o amenda, asa ca plicul cu pricina a cazut ca o bomba in capul meu....Intrebarea mea este daca pot contesta aceasta amenda, de fapt totalul de plata este de 620 lei, si daca pot, in ce temei?
vad ca sunteti avocat , puteti sa imi spuneti daca termenul in care s-a incheiat procesul verbal vi se pare ca este ok? eu am citit in lege ca este de 30 de zile? stiti altceva? multumesc
Exista niste termene de transmitere a PV si de contestare a lor. Aveti dreptate dar asta trebuie sa constate instanta.
De aceia v-am spus sa va adresati unui avocat avand in vedere ca dumneavoastra ati ajuns in faza de executare silita fara a fi instiintata de existenta acelei contraventii.