avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate VoicuAndreei

Activitate VoicuAndreei

Cu ajutorul dumneavoastra,am reusit sa intocmim o cerere comuna eu cu sora mea, dar nu inteleg insa urmatoarea fraza pe care am vazut-o intr-un model :"Ca mijloace de probă, solicit încuviinţarea probei cu înscrisuri şi proba cu martori.". Este nevoie sa scriem si noi asa ceva avand in vedere ca am solicitat judecarea in lipsa? Va sunt foarte recunoscator pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit !
Astazi am luat legatura cu un avocat,i-am prezentat situatia si mi-a spus ca nu crede ca avem vreo sansa,dat fiind faptul ca parintii mei nu sunt divortati (dupa cum am mentionat, tatal este decedat). In situatia asta,sfatul dumneavoastra ramane valabil? Sa depun totusi o cerere?
Buna seara,

Poate cineva sa ma ajute in urmatoarea problema? Suntem 2 frati cu varstele de 21 si 24 de ani,studenti in alt oras, tatal decedat, primim pensie de urmas. Pana acum jumatate de an, ne-a ajutat si mama noastra dar nu o mai face,renuntand la orice responsabilitate fata de noi. In aceste conditii as dori sa stiu daca putem obtine o pensie de intretinere in bani si cum trebuie sa procedez.
Am scos adeverinte de la facultate. Ce alte acte imi mai trebuie? Pot cere eu de la angajatorul mamei adeverinta de venit? Pot face cererea si in numele surorii mele? Gasesc undeva un model de cerere?

Va multumesc anticipat !