a fost deja facut acest pas si nici un efect, totodata am chemat si un reprezentant al sectiei de politie de care apartinem ... si nimic. Nu vrea sa semneze acel protocol intre cele doua asociatii pentru a putea merge cu el la Apa Nova sa facem un contract nou. Invoca ca ar fi contestat infiintarea asociatiei de proprietari si ca asteapta raspuns de la judecatorie. In realitate a depus o contestatie in afara termenului oficial de 5 zile pentru contestatie. Din cate imi dau seama va trebui sa apelam la un avocat si sa intentam proces asociatiei de locatari si asa, poate il vor forta cei din comitetul de administratie sa semneze, avand in vedere ca daca vor pierde vor trebui sa plateasca unele daune morale.
Mai apare o intrebare. Poate fi intentat proces in instanta unei asociatii de locatari care nu are personalitate juridica?
Daca stie cineva, astept un raspuns.
Multumesc anticipat.
Buna seara,
Suntem o asociatie de proprietari nou infiintata pe o singura scara, desprinzandu-ne dintr-o asociatie de locatari cu 5 scari. In ultimele trei luni am intalnit numeroase dificultati pentru incheierea contractului de furnizare a apei reci de catre Apa Nova si RADET, datorita refuzului presedintelui de asociatie de locatari de a semna un protocol intre cele doua asociatii (conform regulilor Apa Nova). Aceeasi poveste a refuzului este si pentru returnarea fondului de rulment si de reparatii. Mentionez ca presedintele asociatiei de locatari refuza, fara argumente, semnarea vreunui protocol...pur si simplu il ia pe NU in brate.
Ce sanse avem pentru al forta sa semneze respectivele documente fara a da in judecata a asociatiei de locatari.