avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate vasya1

Activitate vasya1

Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Multumesc pentru indrumari .
Va voi tine la curent.
pentru ca nu imi dau raspuns mai repede ca in cazul in care e respins dosarul sa depuna sotul pt stimulentul de insertie in alea 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului postnatal si eu sa merg mai departe cu audientele si sesizarile si dat in judecata.
am sunat si la agentia de plati si aia de acolo care se ocupa de dosarul meu mi-a zis ca cica m-am imcapatanat eu sa nu aduc decizia de concediere de la fostul loc de munca cu data de 4 ianuarie 2013 si ca a trebuit sa sune ea si sa vine cineva de la mn de la firma sa o aduca personal si ca vai domne am amenintat cu dat in judecata si cu avocati cand defapt eu nu am prezentat decizia aia; ca noua angajatorul ne-a dat o decizie cu 19 decembrie atunci si daca nu am semnat imediat eu; m-am lungit pana pe 4 ianuarie si ar fi trebuit sa fie si o decizie cu 4 ianuarie. Si a facut angajatorul acum o decizie ca sa le-o trimita. Dar tot nu mi-au zis daca e aprobat sau nu dosarul ca cica s-a inregistrat la ei cu 11 martie si ca e in lucru dosarul.
Ei nu stiu legile; le dau cu legea-n cap si acu ma iau pe mn de proasta ca nu le-am adus actele?
Vreau sa fac sesizare mai departe; unde trebuie facuta?
sau sa le pun si eu dobanda si penalitati cum imi pune ANAF-ul ca nu platesc la timp
dar cand am fost angajata de ce nu se depaseau termenele de platire a contributiilor?
copilul meu e nascut de 4 luni; nu are nevoie de diverse?
Buna ziua,

Am reusit sa primesc un raspuns de la agentia de plati in ceea ce priveste alocatia; se pare ca voi primi in aprilie, desi dosarul e depus din decembrie 2013.
Pentru CCC se pare ca eu sunt vinovata pt ca m-as fi incapatanat eu sa prezint nu stiu ce decizie de concediere cu data de 4 ianuarie; iar eu am, prezentat o decizie cu 19 decembrie. Idee e ca eu nu am ridicat imediat decizia de concediere primita prin scrisaore recomandata la posta, si m-am lungit pana pe 4 ianuarie cu ultima zi de preaviz. Si au cerut si decizia de concediere sa fie cu 4 ianuarie 2013 la fel cum aparea pe adeverinta. Si doamna de la agentia de plati e foarte suparata ca vai domne am amenintat ca-i dau in judecata si e inca in locru dosarul meu la ei ca s-a inregistrat cu data de 11 martie la ei. Dar eu am o intrebare: cat dureaza sa accepti sau nu nu dosar si cate dosare au pe rol din moment ce tine atat de bine minte cazul meu? si nu inteleg de ce se joaca atat cu nervii mei?
deci, daca pe 11 martie s-a inregistrat la ei, dureaza 15 zile pana se aproba sau nu asta inseamna 26 martie, iar eu in 5 zile trebuie sa primesc raspuns, adica pe 31 martie - asta comform legi. Iar daca nu primesc raspuns scris; unde pot sa le fac o sesizare? ca deja nu mai suport; face copilul 4 luni si eu nu stiu nimic
Cei de la ajps ma paseaza la primarie ca cei de la primarie ar trebui sa imi dea raspuns; e o bataie de joc maxima
Buna ziua,

De unde aflu cand iau alocatia daca am depus actele la primarie in decembrie? iar ca de obicei; nu stiu sa imi raspunda
pe 4 ianuarie a incetatcontractul de munca si ne-au acordat dreptul la somaj; am primit 2 salarii compenastorii;
pentru ca firma era franceza, decizia a fost facuta in franceza, iar cei de la somaj m-au intors cu doasrul a trebuit facuta de firma o decizie in romana si abia apoi mi-au acceptat dosarul pe 15 februarie
plus ca eu stau in ilfov iar adresa din buletin este pe teleorman; au fost coduri portocalii, rosii... de viscol si ninsoare si nu am putut ajunge imediat
La anps@prestatiisociale.ro pot sa trimit mail cu nr de inregistrare al dosarului? Pentru ca doamna de la primarie m-a sunat si a zis ca e dosarul respins si ca urmeaza sa primesc si scris acasa.