avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate mediace

Activitate mediace

nu stiu exact ce inseamna cercetare din oficiu, din ce stiu eu nu s-au inregistrat plangeri ale altor parinti, e doar interesul strict al celor doi, am uitat sa precizez ambii au copii in clasa respectiva, si ei ar vrea sa-mi impuna un pret de 20 ron per set, pret care de abia imi acopera cheltuielile si in nici un caz nu im acopera zilele de lucru, filmarile avand loc pe parcusul a mai multor zile. chiar daca alti parinti nu s-au plans, prezenta unui politist in haina de politist, nu tocmai obiectiv la usa ta care te intreaba nu credeti ca e prea scump nu te face sa crezi, daca nu lucrezi in domeniu ca s-ar putea ca cel care a prestat serviciul sa fi luat prea mult si sa vrei sa depui o plangere? In plus, faptul ca s-a incheiat un contract care nu s-a derulat in totalitate, (mai am de filmat o festivitate) si de abia dupa aceea dau produsul finit, nu face ca politistul sa fie total subiectiv. contractul nu are nici o valoare, a fost semnat de reprezentantii parintilor, am dat bon fiscal pe suma primita. au fost si altii care au dorit sa filmeze dar au avansat preturi mai mari 50 sau 60 ron per disc. si in plus
suntem un oras mic, ma cunosc personal cu ambii politisti, nu puteau sa spuna salut... sunt Florin... hai sa ne intalnim la o cafea ca vreau sa discut ceva cu tine..
discutia a fost ceva de genul
buna ziua, sunt agent principal etc Florin.... v-as ruga sa treceti pe la sediul nostru pentru o discutie...de fpat nu eu ci seful meu vrea sa discute cu dvs... nu stiu in ce problema... (dar el era unul dintre cei doi parinti).
iar astazi diriginta fiicei mele a fost abordata de "seful" in haina de politist care a intrebat-o daca nu i se pare cam scump...
in orice caz peste 4 ani la banchetul de clasa a 12-a il voi invita pe dl politist sa gaseasca el un cameraman mai ieftin...
pe cat mai scurt
lucrez intr-un servici la o companie privata
in extra time lucrez la firma sotiei mele o Intreprindere individuala, filmez diferite evenimente
am avut de filmat banchetul de sfarsit de an de la scoala fiicei mele
cei care au organizat banchetul au semnat un contract cu sotia mea, au fost de acord cu o anumita suma.
dupa filmarea banchetului, care a avut loc acum cateva zile, un domn politist, parintele unui copil, ofiter la politia din localitate, ma invita la politie prin intermediul unui coleg de-al sau. am refuzat politicos, atata timp cat nu era ceva oficial (am inregistrat convorbirea) si cu toate ca nu "stia" de ce ma cheama la politie superiorul sau. il indrum sa discute orice problema legata de banchet cu sotia mea care este patroana firmei. Sotia mea a luat ea legatura cu domnul politist caruia i se pare prea mare suma ceruta de mine. asta era problema. de atunci domnul politist in haine de politist umbla in stanga si in dreapta incercand sa afle daca nu li se pare prea mult si la alti parinti suma ceruta de mine.
nu stiu daca are relevanta dar am cerut pe un set de dvd printate in carcasa de plastic cu coperta printata ce contin toate fotografiile de la evenimentele urmatoare, + filmarea de la caseta timpului, banchet, ora de dirigentie, serbare de sfarsit de an 40 ron + un videoclip gen happy unde isi prezinta clasele si scoala. s-a filmat cu macara si steadycam.
intrebarea mea este
Abuzeaza politistii astia doi de haina de politist sau nu
pot fi trasi la raspundere pentru asta
daca da cui ar trebui sa ma adresez?

va multumesc foarte mult pentru raspuns, totusi ma interesa daca aceste intreruperi reseteaza sprul de stabilitate, deoarece sotia mea a lucrat efectiv timp de 10 ani si este incadrata de aproape 13 ani la acelasi loc de munca...
Buna ziua,
asi dori sa stiu daca concediu fara plata si concediu de crestere copil afecteaza sporul de stabilitate la personalul didactic auxiliar din invatamant.
Concret:
sotia mea s-a angajat in 2001
în 2006 a avut un an de concediu fara plata
in 2007 a revenit la servici si din aprilie 2010 până în iulie 2012 a fost in concediu intretinere copil.
Anul acesta ar implini 10 ani la acelasi loc de munca, deoarece nu a lucrat si altundeva.
Am inteles ca cei 3 ani cat a lipsit nu se pun ca vechime efectiva, dar faptul ca a facut cele 2 intreruperi reseteaza sporul de stabilitate sau nu?