Buna ziua!
Spuneti dnule avocat CostiBoncu : "Atentie ! La reluarea activitatii dupa revenirea salariatei din concediu cresetere copil sunteti obligat sa reintegrati salariata pe acelasi post detinut anterior suspendarii CIM, emitand decizia de incetare a suspendarii CIM si ulterior decizia de incetare CIM."
Va rog mult sa-mi spuneti in temeiul carei legi (lg, art., alin.). Multumesc.
Of! Multumesc.
Tot nu este limpede... Si nu am argumente forte pastrarii postului anterior intrarii in CCC.
Mii de multumiri! :)
Poate mai gasiti undeva o specificatie care sa ma ajute...
Ok. Multumesc. Am inteles acest lucru.
Nelamurirea mea este: ma intorc pe ultimul loc de munca avut inainte de inceperea CCC sau pe unul echivalent?? (lege, art. etc.)
Va multumesc mult.
Va rog sa-mi specificati unde este stipulat acest lucru? Trebuie sa demonstrez dnei director in temeiul carei legi, art., alin. etc etc.=D>
Multumesc pt raspuns insa in CIM este specificata clasa la care predau. Deci am un post exact, iar toate cadrele didactice care au avut CCC si deci postul rezervat (nu vacant) s-au reintors pe posturile avute anterior, iar suplinitoarele angajate pe perioada determinata si-au incetat activitatea. Exista stipulat undeva acest aspect? Stiam ca invatatorul titular (eu) are prioritate fata de suplinitor (dna pensionara). Multumesc anticipat.
Buna ziua.
Sunt invatatoare intr-o scoala de stat din Bucuresti. In iulie 2014 la implinirea a 2 ani ai copilului trebuie sa ma intorc in activitate. Pt clasa mea a fost “adusa” o pensionara, insa acum dna directoare refuza sa-mi dea clasa mea dorind-o pe dna pensionara din motive personale. Imi ofera in schimb o noua clasa 0 si doreste s-o pastreze pe pensionara pe clasa mea. De aici frustarea mea si lipsa unor arme pt a-mi recupera clasa. Ce drepturi am? Cum pot sa ma intorc fara conflict pe clasa mea (este o cls 0, in toamna cls. I)? Multumesc