Ma confrunt cu urmatoarea problema: tinand cont ca toate produsele cosmetice care ne sunt puse la dispozitie acum pe piata contin o cantitate mai mare sau mai mica de produse chimice si ca de ceva timp noi ne facem propriile produse cosmetice doar din ingrediente naturale, m-am gandit sa incep sa si comercializez aceste produse doar ca m-am lovit foarte tare de legislatia actuala referitoare la produsele cosmetice: regulamentele 1223/2009 si 655/2013 care sunt facute in mod special pentru firmele foarte mari si pe care eu ca producator al unei singure creme odata (cu 3 ingrediente de exemplu) nu le pot indeplini.
Asa ca as vrea sa stiu daca aceste produse cosmetice ar fi supuse aceleeasi legislatii daca le-as pune la dispozitia membrilor unei cooperative din care fac parte, sau daca modul in care sunt definite cooperativele in Romania permite acest lucru.
Eu ma gandeam sa infiintez o cooperativa unde fiecare membru sa cotizeze cu o suma de bani pentru ca apoi sa poata folosi produsele fabricate in interiorul cooperativei.
O alta intrebare ar fi legata de modul in care sunt inpozitate aceste produse si daca trebuie mentinute anumite acte (de contabilitate, etc).