Sa inteleg ca nu exista o lege care sa oblige angajatorul sa ma promoveze, desi consider ca e dreptul meu si am avut rabdare 2 ani, iar diferenta de bani nu e semnificativa astfel incat angajatorul sa nu si-o permita si ca la mijloc e doar rea vointa. Vorbim totusi de o functie de muncitor necalificat, iar studiile de invatamant superioare, iar managerul se crede pe mosia lui, face doar ce vrea el si cum vrea.
As fi avut nevoie de o trimitere la o lege, un articol pe care sa o anexez unei cereri scrise pentru promovare, sa primesc functia care mi se cuvine, nu-mi vreau decat drepturile!
Buna ziua,
Numele meu e Andrei, am 28 ani si lucrez de 8 ani intr-un institut de cercetare pe functia de muncitor necalificat. In 2008 am absolvit facultatea, iar in 2010 masterul pe care institutul considera ca nu sunt pe domeniu, asa ca in 2010 m-am inmatriculat la un master recomandat de institut pentru a-mi fi recunoscute studiile si a inainta in functie. In 2012 am absolvit masterul recomandat, dar mi s-a spus sa am rabdare ca nu sunt bani pentru a primi functia de drept, este legal sa fiu tinut timp de 2 ani pe o functie de muncitor necalificat in conditiile in care am studii superioare in domeniu?