avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters314746

Activitate ContSters314746

Răspuns la discuția Functie de muncitor necalificat
Este un mediu bugetar si stiu sigur ca exista loc vacant.

Va multumesc pentru informatii!
Răspuns la discuția Functie de muncitor necalificat
Sa inteleg ca nu exista o lege care sa oblige angajatorul sa ma promoveze, desi consider ca e dreptul meu si am avut rabdare 2 ani, iar diferenta de bani nu e semnificativa astfel incat angajatorul sa nu si-o permita si ca la mijloc e doar rea vointa. Vorbim totusi de o functie de muncitor necalificat, iar studiile de invatamant superioare, iar managerul se crede pe mosia lui, face doar ce vrea el si cum vrea.

As fi avut nevoie de o trimitere la o lege, un articol pe care sa o anexez unei cereri scrise pentru promovare, sa primesc functia care mi se cuvine, nu-mi vreau decat drepturile!
Buna ziua,
Numele meu e Andrei, am 28 ani si lucrez de 8 ani intr-un institut de cercetare pe functia de muncitor necalificat. In 2008 am absolvit facultatea, iar in 2010 masterul pe care institutul considera ca nu sunt pe domeniu, asa ca in 2010 m-am inmatriculat la un master recomandat de institut pentru a-mi fi recunoscute studiile si a inainta in functie. In 2012 am absolvit masterul recomandat, dar mi s-a spus sa am rabdare ca nu sunt bani pentru a primi functia de drept, este legal sa fiu tinut timp de 2 ani pe o functie de muncitor necalificat in conditiile in care am studii superioare in domeniu?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!