avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate pojogaana

Activitate pojogaana

Răspuns la discuția Partaj
Va multumesc din suflet. El zice la notar 50-50, dar cand l am intrebat din ce valoare 50 la suta a spus un pret al apartamentului cu 20.000 euro mai mic. Nu pot accepta, de aceea am vrut sa stiu el impreuna cu banca poate face ceva pentru a stabili un pret mult subt valoarea lui. Va multumesc inc o data, va doresc o seara placuta si o sa va urmez sfatul de a contacta un avocat.

Stiu. Multumesc frumos.

Multumesc frumos. Nu se poate negocia cu el. Daca exista o modalitate de a obtine el mai mult o va face De aceea am intrebat.

Multumesc frumos pentru raspuns. O zi bna va doresc.

Bună seara. V as mai ruga frumos sa mi spuneti care ar fi suma aproximativa pe care ar trebui sa o primesc de la fostul sot. Apartamentul costa pe piata aproximativ 100-110 mii euro si mai avem de achitat 30 mii euro. Este obligat sa ma despagubeasca la pretul pietei ? Multumesc frumos.
Puteti sa mi spuneti va rog, ce inseamna acordul bancii? Poate banca sa vanda apartamentul sub pretul pietei imobiliare in momentul actual? Multumesc frumos.

In romania
V as mai ruga frumos sa mi spuneti cum se partajeaza un apartament cumparat 50-50 la suta prin credit imobiliar. Valoarea la cumparare 110 mii euro din care mai trebuie 30 mii euro achitat. Se ia in considerare pretul actual pe piata imobiliara? Mentionez ca sotul vrea sa pastreze apartamentul.. Multumesc frumos.
Discuție Partaj
Cat costa partajul la notar in Germania.
Multumesc mult pentru raspuns. Sa aveti o zi buna.
Buna ziua. Sunt nascula la data de 1.11.1959, am 30 ani de cotizare din cere 12 grupa a doua. Cand pot beneficia de pensie partial anticipata cu penalizare sau anticipata cu penalizare si care e varsta mea de pensionare normala. Va multumesc.