Buna ziua , am castigat in instanta un drept de servitute de 1,50 m pe terenul fratelui meu . Dupa aproximativ 3 ani l-am executat silit deoarece acesta nu imi eliberase drumul .In cele din urma acesta a eliberat locul de trecere si de atunci a inceput sa ma sicaneze oprindu-mi lumina ( tatal meu a racordat imobilele la reteaua electrica , fratele meu beneficiind de contorul principal iar eu avand un contor pasant ) , amenintandu-ma ca imi opreste apa pentru ca nu ii platesc factura la valoarea totala ( el avand canalizare consuma de 4 ori mai mult decat mine care fac economie deoarece am o fosa septica ) aceste utilitati fiind trecute pe numele lui fara acordul meu dupa moartea tatalui meu desi eram proprietar . Mai nou acesta si-a instalat pe gard o cutie postala asigurata prin lacat la care eu nu am acces iar toata corespondenta mea o primeste el deoarece nu si-a afisat numarul imobilului pe cutia postala si pe gardul proprietatii lui, vechiul numar revenindu-mi mie ca fond dominant . Întrebarile mele sunt urmatoarele : pot sa imi montez separat o cutie postala pe latimea drumului de servitute pe gardul acestuia ? Pot sa ma racordez subteran separat la reteaua electrica si canalizare pe lungimea drumului de servitute ? ( mentionez ca drumul de servitute este luat in folosinta nu in proprietate ) . Va multumesc