as vrea sa stiu mai exact care este procedura. adica in momentul in care se face cea de-a doua poprire verifica cineva ca mai am deja o poprire pe salariu? pentru ca prima poprire pe care o am deja este de 1/3 din salariu. si in final banii care mi se vor retine se vor imparti in mod egal pentru cele trei popriri?
am 3 credite de nevoi personale, la 3 banci diferite, la care, in urma divortului si a altor probleme, nu am mai platit ratele. nu detin pe numele meu niciun bun mobiliar sau imobiliar. am primit cu cateva luni in urma o scrisoare de executare silita pentru primul credit prin care mi se pune poprire pe o treime din salariu. acum am primit o decizie judecatoreasca de executare silita pentru cel de-al doilea credit dar nu se specifica ce se va intampla - poprire pe salariu sau altceva. probabil va urma si cea de-a treia decizie. as vrea sa stiu cum sa procedez pentru a cumula cele trei datorii si care este cuantumul maxim al popririlor pe salariu posibile, eu avand si un copil minor in intretinere.