avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate craiasamuntilor

Activitate craiasamuntilor

Răspuns la discuția Executare silita
as vrea sa stiu mai exact care este procedura. adica in momentul in care se face cea de-a doua poprire verifica cineva ca mai am deja o poprire pe salariu? pentru ca prima poprire pe care o am deja este de 1/3 din salariu. si in final banii care mi se vor retine se vor imparti in mod egal pentru cele trei popriri?
am 3 credite de nevoi personale, la 3 banci diferite, la care, in urma divortului si a altor probleme, nu am mai platit ratele. nu detin pe numele meu niciun bun mobiliar sau imobiliar. am primit cu cateva luni in urma o scrisoare de executare silita pentru primul credit prin care mi se pune poprire pe o treime din salariu. acum am primit o decizie judecatoreasca de executare silita pentru cel de-al doilea credit dar nu se specifica ce se va intampla - poprire pe salariu sau altceva. probabil va urma si cea de-a treia decizie. as vrea sa stiu cum sa procedez pentru a cumula cele trei datorii si care este cuantumul maxim al popririlor pe salariu posibile, eu avand si un copil minor in intretinere.