Inculpatul doreste sa inapoieze banii dar a cerut eliberarea pentru a putea face rost de ei. Daca angajez un avocat cat ma poate duce acest lucru ma refer la plata...? Si daca nu doresc sa platesc un avocat spuneti mi cum sa procedez eu ? Din ultima chemare la tribunal am inteles ca il mai chema pe data de 26 feb. Dar eu nu am fst anuntat cu vreo citatie acasa si ma prezint la tribunal pe 26 feb. Si nu stiu ce sa fac sa ma duc sau nu ! ? Va rog sa-mi raspundeti la toate intrebarile , multumesc !
Buna ziua! In urma cu un an am fost inselat cu o suma de bani de 3000 , dorind sa achizi#539ionez un telefon de pe un site si am trimis banii înainte. Am depus o plangere impotriva acestui om si acum o luna am primit o citatie pentru a ma prezanta la tribunal acolo unde trebuia judecat inculpatul ulterior arestat. Acesta se incadreaza la în#537elaciunea art. 215 C.p.) alin. 1, 3. La judecatorie inculpatul arestat) in fata judecatorului a cerut o eliberare pentru a face rost de bani pentru ai înapoia partilor iselate acestea fiind in numar de 14 persoane si in acel moment i s-a dat o amanare pana in feb. Doresc sa stiu daca banii se vor mai recupera si cat poate dura acest proces pana sa-mi recuperez banii. Tin sa precizez ca inculpatul a recunoscut toate faptele comise) Multumesc mult!
In urma cu ceva timp am fost inselat cu o suma de bani si am fost citat acasa sa ma prezint la judecatoria sec. 4 acolo unde se afla si inculpatul arestat si s-a dat o amanare pana pe 26 feb. Doresc sa stiu care sunt etapele pana la recuperarea prejudiciului si daca sunt sanse de recuperare . Se incadreaza in înșelăciunea (art. 215 C.p.) alin. 1, 3. Multumesc!