avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate nicopfa

Activitate nicopfa

Răspuns la discuția Inchidere PFA - plata contributii
Imi sunt de mare ajutor aceste informatii. Va multumesc foarte mult!

Sunt studenta, m-am angajat luna aceasta si am solicitat adeverinta la facultate, dar am inteles ca asceasta este pentru CAS, nu pentru CASS. Bineinteles, cand am intrebat anul trecut daca ma ajuta cu ceva faptul ca sunt studenta, si daca pot aduce ceva in aceasta privinta, mi s-a spus ca nu, ca nu am nici o facilitate...
Răspuns la discuția Inchidere PFA - plata contributii
Multumesc pt raspuns!
Dar situatia este putin mai complicata pt ca pfa-ul este deschis in Braila, iar eu lucrez in Bucuresti si nu am timpul necesar sa stau pe acolo si sa umblu sa vad ce mai am de facut. As fi vrut sa fiu pregatita cu toate si sa rezolv cand ma duc acolo, desi cred k este cam greu.
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii, va rog.
Am un PFA pe care doresc sa il inchid. Am depus anul trecut declaratiile necesare, insa am platit doar pe un trimestru, observand apoi ca am obtinut venituri mai mici si am considerat ca e mai bine sa inchei anul pentru a-mi face regularizerea in anul urmator si sa platesc exact cat trebuie. In acest timp am tot primit acasa plicuri cu instiintari de plata. Acum vreau sa-l inchid si nu stiu cum sa procedez. Pot inchide pfa-ul daca apar cu restante? Sau depun mai intai Reg de incasari si plati pt regularizare? Ori pot face vreo declaratie rectificativa?
Si avand in vedere ca au mai trecut 2 luni si din anul 2014, cum procedez pentru acest an?