avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate MxG

Activitate MxG

Multumesc mult pentru timpul acordat.
Multumesc pentru raspuns. Am tot citit in ultimul timp, dar tot nu sunt sigur. Perioada aia de proba ma baga in ceata. Din cate mi s'a tot spus ar fi posibil sa pot sa imi iau permisul in luna Mai 2014. Am vrut doar sa ma asigur ca nu e cazul sa stau 3 ani si 2 luni fara permis. De aceea am apelat la acest forum. Totusi inca ma invart intr'o ceata destul de groasa. :)
Buna. As vrea sa stiu cand pot sa dau iarasi examen pt permisul de conducere:

Solutia pe scurt: În temeiul art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002, republicată, cu aplicarea art. 3201 C.proc.pen., condamnă pe inculpatul (...), la pedeapsa de 1 an şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte 0,80 gr.‰ alcool pur în sânge. În temeiul art. 71 C.pen., interzice drepturile prevăzute de art. 64 lit. a teza II şi lit. b C.pen. În baza art. 81 şi art. 82 C.pen., dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată 3 ani şi 2 luni ce constituie termen de încercare. În baza art. 71 alin. 5 C.pen., pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii, suspendă executarea pedepselor accesorii prevăzute de art. 64 alin. 1 lit. a teza II şi lit. b C.pen. În baza art. 359 C.proc.pen., atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art. 83 C.pen, privind cauzele care atrag revocarea suspendării condiţionate. În baza art. 191 alin. 1 C.proc.pen., obligă pe inculpat să plătească statului suma de 440 lei cheltuieli judiciare din care suma de 200 lei reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu, se suportă din fondul special al Ministerului Justiţiei. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi 23.04.2013.

Multumesc anticipat!
O zi buna!