Deci maşina ,a trecut prin 3 licitaţi dupa aceea eu am putut sa o cumpar prin vanzare directa...sa facut un proces verbal de predare si primire,problema este urmatoarea,am cerut de la rar o cerere care mi sa inmanat.Cu acea cerere m-am dus la inmatriculari auto, acolo mi sa spus ca nu pot sa complectez ,sa zic cai pierduta,m-au trimis dinou la rar....Sa zicem ca obţin dublicatul carţi autovehicului,cu fiscalul cum fac ? Adica nu o sa ma duc sa caut proprietaru din certificat sa cer fiscalul,atata timp cat eu nul cunosc eu nu am cumparat maşina de la proprietar,Ce este de facut ? Vreau cartea maşini pentru a o trece pe numele meu.ªi fiscalul de la cine il obţin ?
Buna ZiuaÎ
Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine.
Maşina a fost confiscata in 2011 ,in 2014 acum a fost soasa la licitaţie,am participat la licitaţie şi am caştigat.Am facut acte vanzare intre mine si anaf.Maşina a fost confiscata cu certificatu de imatriculare cheie si asigurare atat, nu exista cartea maşini cum procedez, vreau s-o trec pe numele meu ne avand cartea de inmatriculare.