Buna ZiuaÎ
Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine.
Maşina a fost confiscata in 2011 ,in 2014 acum a fost soasa la licitaţie,am participat la licitaţie şi am caştigat.Am facut acte vanzare intre mine si anaf.Maşina a fost confiscata cu certificatu de imatriculare cheie si asigurare atat, nu exista cartea maşini cum procedez, vreau s-o trec pe numele meu ne avand cartea de inmatriculare.
Daca bunul mobil a facut obiectul unei licitatii publice,pe cale de consecinta nu poate exista acte vanzare intre mine si anaf
Bunul auto nu a parcurs procedura de tranzactionare caz in care se poate incheia contract de vanzare cumparare ci a facut obiectul unei valorificari prin licitatie publica caz in care se elibereaza documente de adjudecare,care in fapt constituie dovada ca dv sunteti proprietarul bunului mobil
Documentele lipsa urmeaza sa le obtineti de la RAR
Deci maşina ,a trecut prin 3 licitaţi dupa aceea eu am putut sa o cumpar prin vanzare directa...sa facut un proces verbal de predare si primire,problema este urmatoarea,am cerut de la rar o cerere care mi sa inmanat.Cu acea cerere m-am dus la inmatriculari auto, acolo mi sa spus ca nu pot sa complectez ,sa zic cai pierduta,m-au trimis dinou la rar....Sa zicem ca obţin dublicatul carţi autovehicului,cu fiscalul cum fac ? Adica nu o sa ma duc sa caut proprietaru din certificat sa cer fiscalul,atata timp cat eu nul cunosc eu nu am cumparat maşina de la proprietar,Ce este de facut ? Vreau cartea maşini pentru a o trece pe numele meu.ªi fiscalul de la cine il obţin ?