avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare masina, proprietar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare masina, proprietar decedat

Am urmatoarea situatie am cumparat o masina de la o persoana(am contract vanzare-cumparare cu el) la randul meu am vandut-o (continuitate la primul act ) pt ca am vazut ca ma costa f mult actele, ..intre timp propretarul a murit dar in cele 30 de zile eu am dat-o mai departe .Acum daca vrea sa o inmatirculeze proprietaru fiind decedat ce e de facut ? Mai am eu vreo legatura cu asta ?
Cel mai recent răspuns: eu1988 , utilizator 14:44, 3 Iulie 2014
Este problema deoarece dv nu ati vandut bunul mobil cu respectarea procedurii legale,deoarece nu ati prezentat certificat fiscal
Problema este delicata ca nici mostenitorii proprietarului din cartea de identitate auto ,nu mai pot solicita certificat fiscal,ca urmare a radierii de pe rolul fiscal
Cand ati achizitionat dv bunul mobil vanzatorul a completat talonul ?
nu eu am facut doar actul de vanzare cumparare urma sa fac inmatriculare pe numele meu dar ma costa f mult actele fiind sub 30 de ani asa ca am facut o continuitate si am dat o la altcineva intre timp a murit proprietaru
vanzatorul= proprietarul va referiti ? sau vanzatorul unde am facut actul ? putea el sa compelteze grila aia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)
Masina Gherman00 Gherman00 Buna ziua am si eu o intreabare Am vandut o masina dar contractu de vanzare cumparare nu a fost facut in fata unui notar si nici pe foaie de ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)