avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina fara contract, inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina fara contract, inmatriculare

buna ziua in anul 2012 am vandut un jeep cu 6200 euro mam inteles cu cumparatoru sa ii dau certificatu masini cartea am retinuto eu fiind proprietar urmand sa-mi dea restu de bani , ma sunat intr-o zi si iam dat cartea masini . am acceptat sa-i dau cartea deoarece contract de vanzare -cumpararea nu aveam facuta , si trebuia sa scoata fiscal de la primarie ceea ce numa proprietaru poate , acest domn este politist nu stiu cum a facut dar si-a inmatriculat masina fara acordu meu , nu stiu cum a scos fiscal si nu stiu cine a smenat in contractu de vanzare cumparare , domnu politist si-a inmatriculat masina pe nevastasa sa scape iel de tot ce as putea sa fac in acest caz?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:10, 21 Ianuarie 2014
Concret care este interesul dv?
Daca doriti radierea bun auto de pe rolul dv fiscal,fie solutionati amiabil cu detinatorul acestuia,fie incheiati declaratie pe proprie raspundere-autentificata
Autoritatea fiscala in baza cerererii si a declaratiei autentificate,urmeaza sa scoata auto de pe rolul dv fiscal -conditionat de achitarea eventualelor debite in urmarire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto pe numele meu a unei maºini confiscate de vama si scoasa la licitaþie de catre anaf ,cumparata de mine. dancristian91 dancristian91 Buna ZiuaÎ Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine. Maşina a fost ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina dar nu dau proprietarul din carte georgiana92 georgiana92 Buna, am cumparat o masina inmatriculata in septembrie de la un individ. La randul lui a luat-o de la proprietar dar nu a mai inmatriculat-o pe el ca si-a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina, proprietar decedat eu1988 eu1988 Am urmatoarea situatie am cumparat o masina de la o persoana(am contract vanzare-cumparare cu el) la randul meu am vandut-o (continuitate la primul act ) pt ca ... (vezi toată discuția)