avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina dar nu dau proprietarul din carte
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina dar nu dau proprietarul din carte

Buna, am cumparat o masina inmatriculata in septembrie de la un individ. La randul lui a luat-o de la proprietar dar nu a mai inmatriculat-o pe el ca si-a schimbat nr. de tel. proprietaru si nu a mai putut lua legatura cu el. Eu am cumparat-o de la el, am toate actele masinii, am facut contract de vanzare-cumparare cu individul. Am trecut-o la impozit la primarie, toate in regula.
Vreau sa o inmatriculez pe mine si as vrea sa stiu daca se poate fara sa mai dau de proprietarul din cartea? Nu stiu cine este si nu am cum sa iau legatura cu el. Cum sa procedez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgiana92 , utilizator 13:16, 30 Decembrie 2014
Daca vanzatorul nu figureaza drept proprietar in cartea de identitate auto,inseamna ca nu a trecut auto pe rol fiscal
Daca nu a trecut auto pe rol fiscal,nu a prezentat certificat fiscal
Daca nu exista certificat fiscal ce fel de documente tranzactionare auto ati incheiat ?
Mi-a dat urmatoarele documente: o chitanta de la primarie pt. taxa de eliberare certif. fiscal, certificat de atestare fiscala pt. pers. fizice, fisa de inmatriculare auto si contract de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto, dar nu il cunosc pe proprietarul din carte georgiana92 georgiana92 Buna, am cumparat o masina inmatriculata cu nr. de Bucuresti de la un individ. La randul lui a luat-o de la proprietar dar nu a mai inmatriculat-o pe el ca ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Florian1923 Florian1923 Buna ziua, Am achiziționat o mașină cu acte si numere de Franța dintr-un parc auto din Hunedoare.Am făcut act de vânzare cumpătare cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie Alexandru Marian Alexandru Marian cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie ? precizez ca am cumparat o printr un contract de vanzare cumparare prin notar si mi au dat termen de 30 ... (vezi toată discuția)