avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Înmatriculare auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Înmatriculare auto

Buna ziua,
Am achiziționat o mașină cu acte si numere de Franța dintr-un parc auto din Hunedoare.Am făcut act de vânzare cumpătare cu proprietarul parcului auto care la randul lui avea contract de VC cu francezu.Acum eu am scos nr rosii dar acum întrebarea mea este eu o pot înmatricula daca proprietaru parcului auto de unde am cumpărat eu mașină nu îmi poate da fiscal sau nu este nevoie de fiscal
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:14, 20 Mai 2017
Vanzatorul la intocmirea documentelor de tranzactionare bun mobil este obligat sa depuna certificat fiscal,fisa de radiere auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal ovi_01 ovi_01 buna seara. am o problema :am achizitionat un automobil de la un cetatean in data de 29 august(masina era cu numere de Germania valabile pana in 4 Sept.)Dupa ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)