avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate rozam

Activitate rozam

Cim parțial 6 ore/luna, (1 zi/luna x6ore in prima zi din luna) Cate zile CO are dreptul /an? Mulțumesc!
Multumesc!
Bun gasit,
Ce tip de contract ar trebiu sa fac ,intre doua sc pentru servicii de vanzari produse .
Activitatea va fi la fel ca a unui agent de vanzari angajat cu cim,dar se doreste contract "colaborare" nu cim.
Va multumesc.
Răspuns la discuția angajat cu cim +zilier
Va multumesc,pentru raspunsuri.Asa am inteles si eu din Legea 52/2011.Nu gasesc nici-o conditie /restrictie ,pentru "muncitorul zilier" Daca aveti alte observatii ,va rog sa le transmiteti.
O duminica frumoasa in continuare,
Daca am inteles bine!-in timpul liber, orice angajat al societatii ,poate desfasura activitate si ca zilier la aceeasi intreprindere ,daca presteaza munca de necalificat?
Pentru sambata si duminica sant aceleasi conditii ?se poate lucra cu zilieri in oricare zi din saptamana si sarbatori legale?adica muncitorii angajati pana acum ,cu cim "necalificat",pot presta aceeas munca ,dupa orele de program si vor fi platiti in regim de zilier?

d) colectarea, tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase - clasa 3821 si 3811;
Angajat cu CIM (paznic de noapte) poate lucra si zilier in aceias societate?
Societatea are autorizat si cod CAEN 3811.
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
-fabrica de peleti (combustibil solid) achizitioneaza materia prima (rumegus,laturoaie,etc)furnizorii intocmesc aviz primar,si factura cu tva.
Eu inregistrez in SUMAL intrari.(pana aici destul de clar).
Toate aceste materiale se prelucreaza si se produce peletul (produs finit)care se vinde pe piata (interna si extern).
Cum inregistrez in SUMAL -prelucrarea (macinarea laturoaielor...) ,(consumul),iesiri materiale, iesiri produs finit?Situatia depozitului....
Astept sfaturile voastre cu mare incredere,
Va multumesc,

Va rugam sa ne comunicati daca vanzarea de :
-deseuri lemnoase (laturoaie)
-rumegus
-coaja lemnoasa
obtinute in urma procesarii bustenilor, este sau nu supusa taxarii inverse cf art 160 din Cod fiscal?
ce tip de aviz se emite (primar/secundar) in cazul in care clientul este persoana juridica.
Astept cu interes raspunsurile
Buna ziua,
Care sunt documentele ce trebue intocmite pentru livrare intracomunicara, a produselor fabriacate in RO?(exemplu :peleti-fabricati din rumegus din lemn)