avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate rozam

Activitate rozam

Raspunsul mai e valabil si in 2025?
Buna ziua, in declaratie D112 apar 8 angajati, in conditiile in care mai angajam 2 persoane,o sa fie 10 angajati. Nu se mai respecta conditiile de I.I. cf.OUG 44.cum a fost infiintata la Registru comertulu.Ce se poate intampla in aceasta situatie?
Buna ziua, avem urmatoarea situatie:Intreprindere Individuala are 8 angajati cu CIM norma intreaga. Dintre cele 8 CIM,unul este suspendat in revisal CCC /2 ani si un alt angajat este in concediu medical pentru cel putin 6 luni .Pentru a continua activitatea in conditii normale avem nevoie de echipa completa (8 posturi active).Intrebare: Putem sa angajam alte doua persoane pe perioada determinata,in locul celor doua cim suspendate?
Cim parțial 6 ore/luna, (1 zi/luna x6ore in prima zi din luna) Cate zile CO are dreptul /an? Mulțumesc!
Multumesc!
Bun gasit,
Ce tip de contract ar trebiu sa fac ,intre doua sc pentru servicii de vanzari produse .
Activitatea va fi la fel ca a unui agent de vanzari angajat cu cim,dar se doreste contract "colaborare" nu cim.
Va multumesc.
Răspuns la discuția angajat cu cim +zilier
Va multumesc,pentru raspunsuri.Asa am inteles si eu din Legea 52/2011.Nu gasesc nici-o conditie /restrictie ,pentru "muncitorul zilier" Daca aveti alte observatii ,va rog sa le transmiteti.
O duminica frumoasa in continuare,
Daca am inteles bine!-in timpul liber, orice angajat al societatii ,poate desfasura activitate si ca zilier la aceeasi intreprindere ,daca presteaza munca de necalificat?
Pentru sambata si duminica sant aceleasi conditii ?se poate lucra cu zilieri in oricare zi din saptamana si sarbatori legale?adica muncitorii angajati pana acum ,cu cim "necalificat",pot presta aceeas munca ,dupa orele de program si vor fi platiti in regim de zilier?

d) colectarea, tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase - clasa 3821 si 3811;
Angajat cu CIM (paznic de noapte) poate lucra si zilier in aceias societate?
Societatea are autorizat si cod CAEN 3811.