avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIM suspendat Intreprindere Individuala ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIM suspendat Intreprindere Individuala ...

Buna ziua, avem urmatoarea situatie:Intreprindere Individuala are 8 angajati cu CIM norma intreaga. Dintre cele 8 CIM,unul este suspendat in revisal CCC /2 ani si un alt angajat este in concediu medical pentru cel putin 6 luni .Pentru a continua activitatea in conditii normale avem nevoie de echipa completa (8 posturi active).Intrebare: Putem sa angajam alte doua persoane pe perioada determinata,in locul celor doua cim suspendate?
Cel mai recent răspuns: rozam , utilizator 13:57, 3 Decembrie 2024
Bună ziua, Da.
Buna ziua, in declaratie D112 apar 8 angajati, in conditiile in care mai angajam 2 persoane,o sa fie 10 angajati. Nu se mai respecta conditiile de I.I. cf.OUG 44.cum a fost infiintata la Registru comertulu.Ce se poate intampla in aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
2 cim la acelasi angajator dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Din cate stiu, art. 35 alin. 1 din Codul Muncii stipuleaza: \"Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil cand un angajat detine si un cabinet medical individual delia_info delia_info Buna ziua, Sunt angajata cu norma intreaga la o firma, dar am si un cabinet medical individual. La cabinet, eu sunt medicul titular, dar am si un medic ... (vezi toată discuția)