DahliaNoir a scris:
Rabdare. Le-a luat NUMAI 24 ore sa posteze ordinea de zi solutionata. Anexele pe luni.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit un număr de 140 de locuri de grefier cu studii superioare juridice scoase la concurs, sub rezerva suplimentării şi a finanţării lor, dintre care: 90 de locuri pentru instanţele
judecătoreşti şi 50 de locuri pentru parchete
Ce intelegeti prin "sub rezerva supliemntarii si finantarii lor"?
"Sub rezerva" stiam ca inseamna "cu conditia", deci cu conditia ca aceste locuri sa fie finantate si disponibile la momentul la care cei din promotie termina. Cel putin asa inteleg eu :D
Si pentru cei care tot cer legile la organizare, nu mi-o luati in nume de rau dar legile se gasesc pe net si la fel si actualizarile. Tot ce trebuie sa faceti este sa le completati voi, asa cum am facut si noi ceilalti. Aici ne consultam cu privire la ce schimbari mai apar, ca si cei de la care cereti nu le-au gasit pe toate actualizate, si-au pierdut din timpul lor sa le caute si sa le aduca la zi. Sper sa nu deranjez pe nimeni cu afirmatia asta dar deja vad ca se aduna cei care cer totul de-a gata