avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Activitate PopIoan59

Activitate PopIoan59

Răspuns la discuția Mansardare
Va multumesc mult pentru informatii, foarte folositoare, acum m-am lamurit. Nu va fi o mansardare de care vor beneficia toti locatarii, deoarece investitorul adus de vecin are de gand sa faca apartamente (pe unele le va vinde, pe altele le va da in chirie). Asadar, daca nu are acordul tututor proprietarilor nu poate face nimic. Bine de stiut. Va multumesc inca o data!
Răspuns la discuția Mansardare
Va multumesc mult, sunt informatii valoroase!

As mai dori sa aflu cateva pareri, daca se poate, deoarece am sunat la primarie si mi s-a spus ca trebuie acceptul tuturor locatarilor pentru a se construi. Am primit doua confirmari in acest sens de acolo, dar acum nu mai stiu ce sa cred.
Discuție Mansardare
Buna ziua! Un vecin din bloc (fara sa anunte pe nimeni) a chemat un investitor pentru a face masuratori si a cere o expertiza, astfel incat sa afle daca se poate face o mansardare a blocului de doua etaje in care locuim (motivul fiind ca nu doreste sa ii mai fie frig iarna si sa plateasca mult la factura de gaz).

Suntem cativa proprietari care nu suntem de acord cu acest lucru, dar investitorul respectiv a spus ca nu are nevoie de acordul tuturor, fara sa specifice insa de cate voturi ii sunt necesare.

Imi puteti spune va rog cum stau lucrurile? Din cate stiam, era necesar ca toti proprietarii sa fie de acord cu mansardarea. Asa este?

Va multumesc,

Pop Ioan