va multumesc pt raspuns mi sa spus ca mi-a pus art;334 numai pentru numere expirate din noul cod penal pt ca am depus la dosar certificatul de grefa se poate sa ma fi mintit? am inteles ca dupa noul cod pot sa ma duc sa verific ce acte sa depus la dosar?
CU STIMA VA MULTUMESC!!!1
Da am citit si am gasit art. din CODUL PENAL.Doamna politista mi-a spus ca nu mi-a pus art. si cu permisul(in art. 334 si 335 al.2 reiese ca mi-a mia pus si cu permisul chiar daca am depus copie de la certificatul de grefiere).In general in asemenea cazuri fiind prima abatere pot scapa doar cu o amena administrativa?Pentru ca am mai citit (pe forum) cazuri asemanatoare care au scapat cu amenda administrativa si cu permisul suspendat pe 90 zile.
VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE cu stima.
va rog sa ma lamureasca cineva am citit pe dovada care mi-a eliberat urmatoarele;DP/750/i/214 conf;art;334si335 al.2.din codul penal. Ma-m uitat dar ami da pe net......dar,,,,va rog sa-mi spuna cineva.va multumesc
va multumesc.dar nu se tine cont ca sant la prima abatere?proprietarul masini nu stia ca aveam permisul suspendat,nu am zis la nimeni,pot face puscarie?sau ami va da o amenda penala?de la cat la cat ajung amenzile pentru fapta care am facut-o?ca cu noul cod penal;;;;;doamna politista a spus ca nu ami va trece si cu permisul suspendat;probabil pt certificatul de grefa se poate?o sa ajung an instana?va multumesc dar sant disperata pt ca nu am mai avut probleme pe caz penal sant f speriata/de ce se poate antampla....
Va rog sa ma ajutati cu o nelamurire.Pe 31 decembrie 2013 mi-a fost suspendat permisul pentru depasirea vitezei pe 90 zileX-(.Am facut contestatie si mi sa eliberat certificat de grefa.Intr-un cat nu am avut timp sa imi ridic permisul.in luna februarie,am circulat cu masina oprindu-ma un echipaj de POLITIE(precizez ca masina era a lui un nepot din luna ianuarie mi-a imprumutat)nu mam uitat la actele masinii,numerele GERMANE erau expirate de 3 zile#-o.Nu am mai avut nici o abatere de penal,am mers la politie am recunoscut neuitandu-ma la actele masinii,am dat declaratie,am adaugat si CERTIFICATUL DE GREFA.
Eu avand doar cartea mare a masinii si asigurarea,talonul fiind la nepot(este plecat din tara).mai mentionez odata ca sunt la prima abatere penala si am recunoscut ca am gresit...
VA ROG SA MA AJUTA-TI MULT.
CE SE POATE INTAMPLA:-/:-/:((