Nu am avut pretentia de a se mi se face o analiza pt lucrarea mea de licenta, pur si simplu am vrut sa stiu daca s/a schimbat ceva sau nu pt ca nu stiam si am zis sa intreb aici pt ca am crezut ca m/ar putea lamuri cineva. Sunt avocati si judecatori care habar n-au ce s/a schimbat in noile coduri si aveti pretenti de la un student? Sa fim seriosi!!
Dar in cazul instantelor judecatoresti, a procurorului, a părţile din procesul penal sunt inculpatul, partea civilă şi partea responsabilă civilmente care erau si in vechea reglementare a ramas la fel sau NCPP le/a adus si lor modificari? Pe mine ma intereseaza pt lucrarea de licenta, trebuie sa o corectez, eu am facut-o anu trecut dar nu am mai intrat in licenta si acum trebuie sa o modific cu noua reglementare. Si nu stiu daca partile enumerate mai sus de mine au ramas la fel sau daca s/a schimbat ceva si la ele.
Pe mine ma intereseaza daca partile enumerate mai sus de mine raman la fel ca in vechea reglementare in teorie sau s-a schimbat? De ex definitia inculpatului si toate precizarile legate de catre acesta au ramas la fel sau odata cu intrarea in vigoare a noilor coduri s/a schimbat si continutul vechilor art sau au ramas la fel doar ca s/au schimbat doar numar art in cpp.
Buna, as dori sa va intreb daca in ncpp participantii la procesul penal , adica procurorul, instantele de judecata, inculpatul, partea civila, partea responsabila civilmente raman la fel ca in vechea reglementare sau s-a schimbat ceva? Multumesc.
Buna ziua. As dori sa va intreb daca o persoana este bolnava psihic poate fi condamnat sau se afla sub tratament psihiatric poate fi judecata? Legile europene si drepturile omului permite acest lucru? Va multumesc anticipat.