avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate crosetafermecata

Activitate crosetafermecata

Discuție Cod caen 8291
Sunt persoana fizică autorizată cu cod caen 8291.....as putea sa am contract de colaborare cu firme pentru care sa fac recuperări creante?
Răspuns la discuția Abandon familial
stand de vorba de treburile astea, el intre timp si-a pus planul in actiune...m-a dat afara cu doi copii minori din apartamentul unde stateam impreuna in chirie... ce pot face acum? il pot acuza de alungare ? daca chem politia il pot acuza de ceva? nu vreau sa las lucrurile asa...
Răspuns la discuția Abandon familial

Pai concret este ca el nu mai vrea sa continue casatoria, dar nu se duce sa divorteze, sta plecat mai mult de acasa... iar cand sta acasa sta bagat intr-un dormitor numai in fata calculatorului si numai la tigara... apoi se imbraca si pleaca fara sa spuna unde... nu baga in seama nici copilul iar daca-l baga in seama tipa la el si zice ca s-a saturat de el... deci? ce pot face in privinta asta... ca asa numai rau ne face... eu nu mai suport... eu nu vreau sa-i acord divortul... ptr ca nu m-am maritat ca sa divortez..

banii mai mult au venit din partea parintilor, nu a lui... a lui cand au fost ne zicea sa tragem de ei ca nu prea sunt, dar pleca in oras cu baietii sa manance sa bea si sa fumeze si nu lasa bani in casa...
Buna ziua... ma intereseaza urgent daca stau in chirie si sotul nu mai vrea sa aiba de-a face cu noi (familia) dar nici nu vrea sa intenteze divort... sta plecat de acasa, nu se ocupa de familie, vine tarziu in noapte dupa ce sta la carciuma, pot sa-l acuz de abandon familial?
Răspuns la discuția PFA pentru lucru manual
multumesc de raspuns... imi trebuie curs ceva sa fac in acest domeniu? am invatat singura sa lucrez...daca nu deschid PFA nu ma pot prezenta la targuri handmade?
Buna ziua... ce implica un PFA ptr crosetat? am nevoie de curs, de certificare? cat ma costa sa deschid un PFA si imi trebuie contabil? daca nu deschid nimic cum imi pot vinde produsele in afara de internet? targurile ce implica? platesc ceva la primarie ca sa particip la targuri handmade? multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsul dvs...:)