avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate CezarD

Activitate CezarD

Am inteles. Multumesc !
Multumesc tuturor pentru raspunsuri ! Sincer sa fiu nici nu stiu la ce se refera masurile complementare, dar inafara de cheltuieli de judecata, pedeapsa de 10 luni, si termenul de reabilitare de 2 ani si 10 luni, nu scria nimic in decizia judecatoreasca. Nu am detinut permis de conducere niciodata, sa inteleg ca trebuie sa astept reabilitarea ? Asta va dura 2 ani si 10 luni de cand s-a definitivat condamnarea ? Sau exista vreo posibilitate prin care pot scurta acest termen ?
La inceputul lunii octombrie 2013, am primit 2 pedepse de 10 luni si de 8 luni de inchisoare cu suspendare (termenul de incercare fiind de 2 ani si 10 luni) cea finala fiind cea mai mare. Infractiunile au fost conducerea unui autovehicul fara permis si in stare de ebrietate, facand accident. Nu au fost victime, decat pagube materiale pe care le-am platit (un gard al unui cetatean care nu a depus plangere). Nu am avut antecedente penale. As vrea sa stiu cand si cum pot incepe scoala de soferi, implicit sa am un cazier curat, conform noului cod penal ? Din cate m-am documentat, in favoarea mea ar putea fi articolul 80 despre renuntarea la aplicarea pedepsei, posibil si articolele 165-168. Multumesc anticipat !