avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate superdorex

Activitate superdorex

Buna ziua...as dori o informație cu privire la o arhiva de la TCMRIC București unde am muncit în perioada 1985-1988...va mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Sunt obligat sa fac doua meserii!
Dar am voie sa fac in acelasi timp doua procese verbale?
Buna ziua...am o intrebare, lucrez ca electrician in cadrul unui spital si sunt obligat ca pe langa meseria pe care o prestez si sunt calificat, sa fac si meseria de mecanic, fara nici o pregatire profesionala, pe langa acest lucru sunt obligat sa fac doua procese verbale la locul de munca in aceeasi tura. si in acelasi timp adica un raport de tura cu electricianul de schimb si un alt raport de tura cu mecanicul de schimb. Am voie sa fac doua procese verbale in acelasi timp? Nu e o incalcare a codului muncii?...Sau sa fiu obligat sa tin si locul mecanicului cand acesta e liber sau in concediu? Mentionez inca odata eu nu sunt calificat in meseria de mecanic!
Răspuns la discuția Succesiune
Iar daca casa a fost facuta inainte de casatorie?
Răspuns la discuția Succesiune
dar cum anume...cat la % revine fiecaruia?
Discuție Mostenire
Buna ziua, am o problema! Deci bunicul meu care nu mai este in viata are niste pamant trecut pe numele lui! Au ramas 3 mostenitori...2 din ei vor sa vanda partea lor la cel de al 3-lea! Mai trebuie facuta defalcarea pamantului?
Discuție Succesiune
Va salut, as dori sa stiu daca tatal meu decedeaza cum se imparte mostenirea?...mentionez ca mostenitori ar fi mama, eu si o sora!