avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate dcuanita

Activitate dcuanita

Multumesc, voi transmite petitia mea pe mail deoarece eu nu locuiesc in Bucuresti.
Buna
Sunt angajata unei firme din Bucuresti, firma de recrutare merchandiseri, promoteri etc din data de 1.11.2014 cu contract de munca cu norma intreaga 8 ore, sunt merchandiser in mai multe supermarketuri. Ieri mi s-a adus la cunostinta ca incepand cu 12.01 mi se modifica contractul la 2 ore , cu un salar brut de 244 ron, dar in rest nimic nu se modifica (adica voi munci la fel ca si inainte, voi castiga la fel). Cum poti proceda cu asemenea firme, colega pe care o inlocuiesc a aflat cand a iesit pe prenatal ca nu va lua maternitate deoarece nu are carte de munca nici de 6 luni, ea lucrand de 2 ani la aceasta firma. Nu doar mie mi s-a dat actul aditional ci si altor colegi de ai mei. De cand muncesc nu am primit niciodata fluturas, nu am vazut sau semnat nici un stat de plata, salarul il primim in mana. In afara de dat in judecata, unde as putea face reclamatie astfel incat sa fie verificati deoarece isi bat pur si simplu joc de oameni, functioneaza dupa legile proprii.