Multumesc pentru raspunsul detaliat. Casa are receptia facuta platim impozit. Am locuit acolo (Pantelimon/Ilfov) dar pt a fi mai aproape de scoala, gradinita pe timpul iernii am revenit la soacra mea, urmeaza sa ne mutam inapoi cred ca la inceputul lunii aprilie. Oricum totul este ceva doar ipotetic, eu am vrut sa stiu cam care ar fi situatia...inca nu s-a ajuns acolo. NU-MI DORESC sa divortez.. La parinti am toate conditiile, copiilor le place acolo, toate vacantele le petrec acolo, chiar imi spun sa ne mutam si noi cu mamaie si cu tataie acolo.
Multumesc pentru raspunsuri. Sa speram ca nu se ajunge acolo, Nici eu nu vreau sa divortez, nici sotul conform spuselor sale. Dar cred ca tocmai din acest motiv nu vrea.....offf viata asta
Buna ziua
Inainte de a lua o decizie finala (nu stiu daca divortam sau nu - adica sotul ar cam pleca dar il cam tin copiii si...creditul) as vrea sa stiu cam in cesituatie ma aflu.
Ideea este urmatoarea:
-Casatoriti de 10 ani, 2 copii minori, credit cu ipoteca destul de mare.
-Locuim cu soacra mea intr-un apartament care este ipotecat pt creditul nostru
-Am construit o casa care nu este finalizata dar se poate locui in ea, nu are inca cadastrul si intabulare. Nici unul din noi nu poate prelua singur creditul.
In cazul unui divort ma intereseaza doar copiii, sa stea cu mine. Ce sanse am in conditiile in care nu am casa pe numele meu (dar nici sotul)? Ma pot muta in casa parintilor mei dar ei sunt din alt oras. Daca refuz sa mai platesc la credit pierdem si apartamentul ipotecat si casa ...si poate nu-i de ajuns sa incheiem...
Repet nu s-a ajuns aici dar ......vreau sa fiu pregatita pt orice eventualitate. In cazul in care ma mut cu chirie conteaza in fata unui judecator ca am unde sta cu copiii??
Multumesc anticipat