Buna ziua! pe 30.08.2015 pe la 23:50 am fost oprit de politie in aviatiei la biserica unde s-a intamplat de curand nenorocirea cu politistul luat pe capota. eu mi-am pus repejor centura pana sa ajunca acesta la masina, el s-a inegrit de suparare si mi-a dat amenda si mie si pasagerului desi acesta purta centura de cand am plecat d`acasa. mentionez ca erau pe motociclete deci nu aveau camere, unul din ei era ocupat cu un alt sofer si in intersectie nu exista camere de filmat. nu am semnat procesul desi din cate am citit ar fi trebuit. ce e de facut? am sanse sa castig procesul?
multumesc frumos! as mai avea o intrebare , am dat atunci o declaratie in care spuneam cate kg am inaltime cand cat am baut... vreau sa stiu cat de importanta este aceasta declaratie si daca o pot schimba cu una mai bine pusa la punct sub indrumarea unui avocat cu experienta?
buna seara ! nu stiu exact cum se poasteaza asa ca ma scuzati daca am gresit ceva. am fost testat cu etilotestul care a indicat o valoare de 0,42 dupa care am fost dus la INML...intrebarea mea este, ce sanse am sa scap cu o pedeapsa de inchisoare cu suspendare daca nu e prima abatere, este a treia dar in primele doua am avut alcoolemia mica si mi-a fost suspendat permisul + amenda administrativa?