avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda centura
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda centura

Buna ziua! pe 30.08.2015 pe la 23:50 am fost oprit de politie in aviatiei la biserica unde s-a intamplat de curand nenorocirea cu politistul luat pe capota. eu mi-am pus repejor centura pana sa ajunca acesta la masina, el s-a inegrit de suparare si mi-a dat amenda si mie si pasagerului desi acesta purta centura de cand am plecat d`acasa. mentionez ca erau pe motociclete deci nu aveau camere, unul din ei era ocupat cu un alt sofer si in intersectie nu exista camere de filmat. nu am semnat procesul desi din cate am citit ar fi trebuit. ce e de facut? am sanse sa castig procesul?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:42, 31 August 2015
Cum v-ati dat seama ca s-a innegrit de suparare daca purta casca??:hm:

Daca relatati ca nu purtati centura de ce vreti sa contestati procesul verbal? Pentru centura pasagerului?

Parerea mea este ca pierdeti timpul si nu aveti sanse dar aveti dreptul sa contestati procesul verbal in termen de 15 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat pentru ca nu purtam centura de siguranta b_mario77 b_mario77 buna ziua!am luat acum o ora amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta.adevarul e ca nu am purtat o...dar,cand am observat agentul de politie adica cam ... (vezi toată discuția)
Centura de siguranta totolino totolino [b]purtarea centurii de siguranta de catre un sofer de maxi-taxi, care face transport public de persoane este obligatorie???? [/b]am luat 2 amenziX-(mi se ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera pasager cu permis suspendat vasi_23 vasi_23 buna dimineata ! sunt in situatia unui fapt mai mult ca sigur deosebit In data de 6 februarie mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de ... (vezi toată discuția)