avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost amendat pentru ca nu purtam centura de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost amendat pentru ca nu purtam centura de siguranta

buna ziua!am luat acum o ora amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta.adevarul e ca nu am purtat o...dar,cand am observat agentul de politie adica cam de la vreo 70 de metri si fiind si curba si alte masini care mergeau paralel cu mine,mi am pus centura.totusi agentul m a oprit si mi a spus ca m a observat ca nu aveam centura.mi a dat amenda 140 lei platibil 70 in 48 de ore si am trecut la obiectii ca purtam centura de siguranta.in procesul verbal la rubrica martor asistent nu scrie nimic deoarece nu eram cu nimeni in masina.si din cate imi aduc aminte nici nu sa prezentat agentul de circulatie.dar am uitat sa trec la obiectii.credeti ca as putea face contestatie si sa castig?multumesc
Cel mai recent răspuns: b_mario77 , utilizator 10:11, 19 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc de raspuns.si at ce imi recomandati ca si consilier juridic?va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
nu mi dau seama daca apar vicii de forma ca e scrisul cam urat.....vad ca scrie doar ca de asemenea nu aveam in dotare 2 triunghiuri reflectorizante si am primit si un avertisment pt asta.as putea face ceva in privinta asta?daca nu as plti amenda si pana la urma as pierde procesul ar trebui sa platesc suma de 70 de lei sau 140?va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal . 4 pct + 140 lei amenda razvan_l razvan_l Salut . In urma cu 3 saptamani, sunt oprit undeva la tara de catre un politist. Notivul fiind faptul ca vorbeam la telefon .( nevorbind de fapt !) tineam ... (vezi toată discuția)
Am platit o amenda dar vreau sa contest procesul verbal, mai pot? tedibrik tedibrik am fost oprit pe un drum comunal de politia rutiera deoarece nu-mi functiona faza scurta la farul din dreapta ; politistul mi-a spus ca imi da amenda pt ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)